Ga terug

Polder Pork burger met tortilla chips

Gang: Lunch
Keuken: Amerikaans, Hollands, Mexicaans
Trefwoord: Hamburger, polder pork burger, tortila chips
Porties: 4 Broodjes

Ingrediƫnten

  • 4 stuks Polder Pork Burgers
  • 4 stuks Hamburger broodjes
  • 1 zak Tortilla chips
  • 4 plakjes Kaas (ga ook eens langs bij een lokale kaasboer voor een mooi stukje kaas)
  • 1 pot Salsasaus (mild of pittig)
  • 1 krop Ijsbergsla
  • 1 stuks Tomaat
  • 2 stuks Augurk (kan ook komkommer zijn)
  • 1 stuk Creme fraiche

Instructies

  • Snijd de broodjes doormidden en grill de binnenkant lichtjes.
  • Verhit een pan of de BBQ en bak de Polder Pork burgers mooi bruin, als ze bijna klaar zijn mag het plakje kaas erop. Verwarm deze mee tot de burger mooi gaar is.
  • Verdeel wat sla over de onderzijde van de broodjes.
  • Leg de burger hier vervolgens op en verdeel wat salsasaus er over.
  • Kruimel (niet te fijn) de tortilla chips er over en schep er een dot creme fraiche op voor een romig eindresultaat.

Tips

  • Rook op de BBQ nog wat bacon om een heerlijke bacon burger te maken.
  • De burgers kan je ook nog even marineren met wat whishey.
  • Serveer voor een unieke smaak beleving een glaasje whiskey bij deze burger en wat extra tortilla chips. Succes verzekerd!