Recepten

Polder Pork burger

Probeer eens ons recept voor deze heerlijke hamburgers. Zelf zijn wij er heel erg over te spreken. Wij hebben meerdere recepten geprobeerd maar dit is wel de gene die met vlag en wimpel er bovenuit kwam. Natuurlijk zijn de andere broodjes hamburger ook heerlijk je kan eigenlijk niet echt fout gaan met de broodjes. Zo kan je i.p.v. de tortilla chips ook voor gebakken uitjes kiezen en voor de salsasaus bijvoorbeeld pinda saus.

Mocht je dit recept eens willen eten maak dan een foto van het resultaat. Wie weet gebruiken we jouw foto wel bij dit recept. Als jij de winnende foto maakt hebben wij uiteraard een verrassing voor je.

Polder Pork burger met tortilla chips

Gang: Lunch
Keuken: Amerikaans, Hollands, Mexicaans
Trefwoord: Hamburger, polder pork burger, tortila chips
Porties: 4 Broodjes

Ingrediënten

  • 4 stuks Polder Pork Burgers
  • 4 stuks Hamburger broodjes
  • 1 zak Tortilla chips
  • 4 plakjes Kaas (ga ook eens langs bij een lokale kaasboer voor een mooi stukje kaas)
  • 1 pot Salsasaus (mild of pittig)
  • 1 krop Ijsbergsla
  • 1 stuks Tomaat
  • 2 stuks Augurk (kan ook komkommer zijn)
  • 1 stuk Creme fraiche

Instructies

  • Snijd de broodjes doormidden en grill de binnenkant lichtjes.
  • Verhit een pan of de BBQ en bak de Polder Pork burgers mooi bruin, als ze bijna klaar zijn mag het plakje kaas erop. Verwarm deze mee tot de burger mooi gaar is.
  • Verdeel wat sla over de onderzijde van de broodjes.
  • Leg de burger hier vervolgens op en verdeel wat salsasaus er over.
  • Kruimel (niet te fijn) de tortilla chips er over en schep er een dot creme fraiche op voor een romig eindresultaat.

Tips

  • Rook op de BBQ nog wat bacon om een heerlijke bacon burger te maken.
  • De burgers kan je ook nog even marineren met wat whishey.
  • Serveer voor een unieke smaak beleving een glaasje whiskey bij deze burger en wat extra tortilla chips. Succes verzekerd!
Tagged ,